«Забезпечення стабільної роботи підприємств теплоенергетики, водопровідно-каналізаційних, житлових та дорожніх служб в умовах осінньо-зимового періоду є першочерговим завданням для органів державної влади та місцевого самоврядування» - на цьому наголосив заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник під час засідання колегії.

Доповідаючи присутнім на колегії, директор департаменту ЖКГ, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Волков відзначив, що за даними райдержадміністрацій та міських рад міст обласного значення, станом на 1 вересня в середньому виконано 86% від запланованих видів робіт, що відповідає плановим темпам підготовки. Також він повідомив присутнім представникам райдержадміністрації, що посадовими особами Мінрегіону України спільної з представниками Департаменту протягом вересня буде проведено виїзні перевірки готовності об’єктів області до осінньо-зимового періоду.

На сьогодні область на 90% готова до нового опалювального сезону

Окремо зупинився посадовець на питаннях теплоенергетики та повідомив, що по області виконані роботи з комплексної підготовки 859 котелень, реконструйовано 30 котелень, замінено 8,4 км теплових мереж.

Що стосується житлового фонду, то з словами Сергія Волкова наразі готовність його до зими складає трохи більше 80%.

На сьогодні область на 90% готова до нового опалювального сезону

Повідомив директор департаменту ЖКГ і про здійснення робіт з підготовки дорожньо-мостового комплексу.

«Тут пріоритетом є безперебійне транспортне сполучення між населеними пунктами в зимовий період, своєчасна розчистка та посипка доріг та безпека дорожнього руху» - відмітив Сергій Волков, - «комунальними підприємствами області заплановано виконати роботи з капітального та поточного ремонту на дорогах комунальної власності площею понад 350 тис. м2 На даний час відремонтовано близько 90% від запланованого».



Переглядів: 2960
Поширень: 0