Сьогодні в Жмеринському районі неподалік ст. Демидівка, під потяг потрапила малолітня дитина. Від отриманих тілесних ушкоджень хлопчик загинув на місці аварії.

Близько 10.00 год на 1180 км залізничної дороги під пасажирський потяг №62 сполученням «Кишинів – Санкт-Петербург» потрапила дитина.

Хлопчик, якому на вигляд 6-7 років, залишившись без нагляду дорослих, грався на залізничній колії. Машиніст потягу, побачивши дитину, подавав звукові сигнали та застосував екстренне гальмування, однак не встиг зупинити потяг. Малолітній хлопчик отримав травми, несумісні з життям.

Поліцейські встановлюють особу загиблої дитини та її батьків, з’ясовують усі обставини трагедії.

В Жмеринському районі під колесами потягу загинула дитина

За словами начальника Жмеринського відділу поліції Сергія Кримчука, який перебуває на місці трагедії, вже вдалося встановити, що хлопчик з багатодітної сім’ї ромів, які ведуть кочовий спосіб життя.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеку руху або експлуатації залізничного транспорту). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до семи років.



Переглядів: 2227
Поширень: 0