Шість згортків з подрібненою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на коноплю, загальною вагою три кілограми виявили працівники поліції у домоволодінні 34-річного чоловіка. Правопорушник раніше притягував до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

9 вересня працівниками четвертого управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України під час проведення огляду помешкання 34-річного жителя Тиврівського району було виявлено шість пакунків з подрібненими рослинами коноплі вагою 3 кілограми.

Правоохоронці встановлюють джерело походження забороненого зілля та мету його зберігання. Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.

Мешканець Тиврівського району із кримінальним минулим зберігав в своїй оселі 3 кг коноплі

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення передбачене покарання до 3-х років позбавлення волі.

Якщо Ви володієте інформацією щодо незаконного обігу наркотичних чи психотропних речовин, повідомляйте в четверте управління Департаменту протидії наркозлочинності за телефоном гарячої лінії 0686013855, або на електронну пошту: [email protected]



Переглядів: 2013
Поширень: 0