Близько 23 години до Гайсинського відділу поліції надійшло повідомлення щодо хуліганських дій в місцевому кафе. На місце виїхав наряд поліції, який з’ясував, що до правопорушення причетні місцеві поліцейські, які були поза службою.

Було встановлено, що невідомі особи, перебуваючи у нетверезому стані, почали ображати та чіплятися до двох жінок, які відпочивали в кафе. Одна з них зателефонувала чоловіку, який приїхав з дому на допомогу. Словесна перепалка переросла в бійку, чоловіку заподіяли тілесні ушкодження.

Слідчо-оперативною групою поліції попередньо встановлено, що серед учасників інциденту були троє діючих працівники Гайсинського відділу поліції, які перебували поза службою та один колишній поліцейський, який не пройшов атестацію.

Наразі дані особи доставлені до відділу поліції та допитуються. Поліція з’ясовує оставини інциденту, встановлюються усі учасники події.

Після зібрання усієї необхідної інформації буде дана правова кваліфікація правопорушенню, а матеріали скеровані до прокуратури для притягнення винних до відповідальності згідно чинного законодавства.

Т.в.о. начальника ГУНП Юрій Педос призначив службове розслідування, поліцейські відсторонені від виконання службових обов’язків. За негідну поведінку, яка дискредитує поліцію, готуються матеріали на звільнення вказаних працівників.



Переглядів: 2301
Поширень: 0