16 вересня у м. Ладижин на проїзній частині дороги був виявлений мертвим 44-річний місцевий житель. Ушкодження на тілі потерпілого свідчили про те, що він загинув внаслідок наїзду автомобіля. Дві доби знадобилися поліцейським, щоб розшукати транспортний засіб та водія, підозрюваного у наїзді на людину.

Близько пів на десяту годину вечора 16 вересня до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Слобода на проїзній частині дороги з тілесними ушкодженнями характерними для автопригоди, виявлений мертвим невідомий чоловік.

Дві доби правоохоронці розшукували автомобіль, причетний до даної аварії. За попередніми даними слідства, за кермом машини знаходився 56-річний житель Ладижина. На його мікроавтобусі «Mercedes-Benz Vito» правоохоронці виявили сліди, які свідчать про причетність до наїзду на 44-річного потерпілого.

Підозрюваний не заперечує, що проїжджав у цей час по дорозі, де сталась автопригода, але людини, каже, не збивав.

Наразі усі обставини аварії встановлюють слідчі. Вилучені речові докази направлені на експертизу. Проводяться слідчі дії.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2047
Поширень: 0