Майже півсотні фольклорних колективів з багатьох районів Вінниччини та із сусідньої Київської поспішили на свято, аби презентувати свій, унікальний рецепт українського борщу.

Присмачені народними піснями, примовляннями та жартами ці страви мали особливий смак, адже борщ із прадавніх віків славився своєю цілющою силою. 

У нашого народу побутують свої традиції його приготування, і кожна осподиня вдавалася до своїх хитрощів, аби борщ видався найсмачнішим. 

На фестивалі борщу головною умовою було те, що усі гості повинні були приходити зі своєю ложкою та гарним настроєм. А кулінарні здібності оцінювало професійне журі, втім усі рецепти були визнаними кращими, а Гран-прі фестивалю присудили Галині Жавко із Бершадського району. Подробиці у відеосюжеті:



Переглядів: 3800
Поширень: 0