Один із учасників бійки, яка виникла між відвідувачами розважального закладу в Шаргородському районі, наніс чотирьом супротивникам колоті та різані ножові поранення. Потерпілі з тілесними ушкодженнями доставлені до Шаргородської районної лікарні.

Повідомлення про бійку до чергової частини Шаргородського відділення поліції надійшло 25 вересня близько другої години ночі від адміністрації кафе «Диканька».

Як розповів т.в.о начальника Шаргородського відділення поліції Олексій Берещук, слідчо-оперативною групую, яка негайно виїхала на місце події було вставлено, що в бійці, яка сталась в селі Джурин, приймали участь восьмеро чоловік, хлопці віком від 18 до 22 років. Четверо з них жителі міста Шаргород, решта проживають в селі Сапіжанка. Під час бійки, яка виникла між відвідувачами розважального закладу на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків, один з її учасників дістав ніж та почав наносити удари супротивникам. Правоохоронці встановили усіх учасників інциденту та затримали їх. Як з’ясувалось, ножові поранення потерпілим завдав 19-річний житель районного центру. Хлопець затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасово тримання.

На Вінниччині бійка в кафе зкінчилась для чотирьох молодих хлопців ножовими пораненнями

Четверо жителів села Сапіжанка віком 18, 19 та 21 років с ножовими пораненнями доставлені до лікарні.

Речові докази – ніж та одяг з слідами крові, які зловмисник викинув у місті Шаргород біля лікарні, вилучені та направлені на дослідження.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.



Переглядів: 2741
Поширень: 0