Працівники Гайсинського відділу поліції затримали 19-річного місцевого жителя, який 25 вересня на автобусній зупинці в м. Гайсині до смерті побив свого знайомого. Між чоловіками давно виникли неприязні стосунки, які і стали причиною трагедії.

25 вересня о 20.20. до поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що на автобусній зупинці на вулиці І.Богуна з ознаками побиття був виявлений мертвим 21-річний місцевий житель.

Як розповів начальник Гайсинського відділення поліції Сергій Павленко, встановивши особу загиблого, працівники поліції почали з’ясовувати коло осіб, які могли би бути причетним до його побиття. Підозри правоохоронців впали на 19-річного місцевого жителя, з яким потерпілий давно мав неприязні стосунки.

Затримавши підозрюваного стало відомо, що того вечора він, проїжджаючи з товаришами на машині повз зупинку, побачив потерпілого та вирішив з’ясувати з ним стосунки сам на сам. За словами затриманого, він кілька разів вдарив недруга, після чого сів у машину та поїхав. Про те, що побитий ним чоловік помер, каже, що не знав. У момент бійки затриманий знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

За висновками судового медика, потерпілий помер внаслідок травми голови.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 3233
Поширень: 0