Поліція розслідує обставини конфлікту, який мав місце 30 вересня на полі поблизу села Вахнівка Липовецького району. Поліцейські встановили та доставили до відділення поліції близько 20 учасників інциденту. За фактом хуліганських дій відкрито кримінальне провадження.

На лінію 102 надійшло повідомлення від місцевої мешканки про постріли на полі.

Виїздом слідчо-оперативної групи поліції на місце події було встановлено, що на полі біля с. Вахнівка виникла конфліктна ситуація між двома групами осіб з приводу збору урожаю.

За словами начальника Липовецького відділення поліції Павла Дармограя, групи підтримки двох суб’єктів господарювання, які претендують на збір урожаю кукурудзи на місцевому полі, вчинили бійку. До лікувальних закладів з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані дві особи.

Крім того, в результаті інциденту пошкоджено двері автомобіля «Фольксваген транспортер» пострілом з гладкоствольної рушниці.

Поліція встановила учасників конфлікту та доставила до відділення поліції близько двадцяти осіб, яких наразі допитують. Правоохоронці з’ясовують усі обставини вчинення правопорушення.

За фактом хуліганських дій внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.296 КК України. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.



Переглядів: 6460
Поширень: 0