Працівники Мурованокуриловецького відділення поліції затримали жителя Хмельницької області, який підозрюється у вчиненні пограбування. Погрожуючи застосувати силу, зловмисник забрав у пенсіонерки мобільний телефон.

Третього жовтня на спецлінію «102» зателефонувала 66-річна жителька районного центру та повідомила, що її щойно пограбували. Нападник забрав в неї один з мобільних телефонів. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка затримала зловмисника неподалік від місця скоєння злочину.

За словами начальника Мурованокуриловецького відділення поліції Сергія Токана, правопорушника затримали у чотирьохсот метрах від місця вчинення злочину. Ним виявився 48-річний житель Хмельницької області, який приїхав в гості до знайомих. Пенсіонерка з мобільного телефону, який не знайшов правопорушник, зателефонувала до поліції та описала нападника. На момент затримання чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Мобільний телефон вилучений та повернутий власниці.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2129
Поширень: 0