У Гайсинському, Літинському та Погребищенському районах області у автопригодах постраждали троє чоловіків, серед них 67-річний велосипедист.

6 жовтня близько дев’ятої години ранку неподалік села Кузьминці Гайсинського району 66-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Москвич – 412», скоїв наїзд на пішохода. 67-річний потерпілий йшов по узбіччю дороги з велосипедом, коли на нього наїхала автівка. З травмами голови та переломом ключиці потерпілий доставлений у травматологічне відділення лікарні.

У Літинському районі неподалік села Малинівка водій автомобіля «Мерседес Спрінтер» скоїв наїзд на 32-річного місцевого жителя, який переходив дорогу у невстановленому місці. Попередньо, потерпілий знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Зараз він з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку знаходиться у лікарні.

Зі струсом головного мозку на лікарняному ліжку опинився 53-річний водій автомобіля «Форд Транзит». У смт. Поргебище на вулиці Вінницькій з його автомобілем зіткнувся «Газ 32213».

За усіма фактами автопригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За це передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 2213
Поширень: 0