Правоохоронці затримали раніше судимого за скоєння майнових злочинів 58-річного житель села Червоне, який підозрюється у вчиненні декількох крадіжок у своїх односельчан. Викрадені речі зловмисник переховував у сусідському будинку, де тривалий час ніхто не проживає.

Протягом декількох днів до Немирівського відділу поліції звернулись з заявами про викрадення з домогосподарств побутової техніки та електроінструменту відразу троє жителів села Червоне. В поле зору оперативників потрапив 58-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок в Черкаській області. Поспостерігавши за чоловіком деякий час, працівники поліції помітили, що він часто навідується до нежитлового сусідського будинку. Оглянувши приміщення, в якому уже давно ніхто не проживає, правоохоронці виявили речі, про зникнення яких повідомляли жителі села. У скоєних правопорушеннях чоловік зізнався, але від будь-яких пояснень відмовився.

Наразі працівники поліції перевіряють правопорушника на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5-х років.



Переглядів: 1900
Поширень: 0