У селі Сальник Калинівського району 11 жовтня відбулась подія, на яку з нетерпінням чекали всі жителі територіальної громади. Тут почав діяти реорганізований навчальний заклад комунальна установа «Навчально-виховний комплекс Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. – дитячий навчальний заклад».

Для дошкільнят відкрито дві групи. В урочистому відкритті взяли участь заступник голови - директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Ігор Івасюк, заступник голови обласної Ради Олександр Качур, голова районної державної адміністрації Володимир Гаврилюк, голова районної ради Василь Поліщук, голова Сальницької сільської ради Андрій Вовк, меценати, молодь та жителі села.

 В Калинівському районі відкрили навчально-виховний комплекс

Вітаючи присутніх, Ігор Івасюк сказав: «Коли в громаді є дитячий садочок, відчувається, що є рух уперед, є перспектива. Для обласної державної адміністрації відкриття дитячих садочків – один із пріоритетів роботи. За останні п’ять років загалом по області відкрито 154 дитячих навчальних закладів». Також він подякував керівникам району за працю, створення гарних і комфортних умов для розвитку дітей.

 В Калинівському районі відкрили навчально-виховний комплекс

Голова районної державної адміністрації Володимир Гаврилюк наголосив: «Якщо в громаді є дитячий навчальний заклад, є надійний фундамент для її подальшого розвитку». Подякував керівникам, меценатам, усій громаді, які допомагали в роботі.

 В Калинівському районі відкрили навчально-виховний комплекс

Для відкриття дитячого навчального закладу в приміщенні школи було здійснено реконструкцію класних кімнат, замінено 15 вікон на енергозберігаючі та 18 дверей . Проведено ремонт електромережі та водогону. Облаштовано дитячий ігровий майданчик. За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій по Вінницькій області було утеплено частину фасаду та замінено 38 вікон на суму 307 тис.грн. На облаштування груп меблями та інвентарем було витрачено 30 тис.грн., виділених районною радою 



Переглядів: 3424
Поширень: 0