Сьогодні о 10.15 на нерегульованому залізничному переїзді в с. Журавне Літинського району дизельний потяг сполученням «Хмельницький-Вінниця» зіткнувся з лісовозом «ЗІЛ-131». Троє людей, які перебували у вантажівці, загинули на місці події. Машиніста електрички та його помічника госпіталізовано з травмами до лікарні.

Наразі на місці дорожньо-транспортної пригоди працює слідчо-оперативна група поліції. Проводяться першочергові слідчі дії, встановлюються причини аварії.

За попередніми даними, внаслідок зіткнення з автомобілем вибухнуло газобалонне обладнання, що призвело до загорання кабіни машиніста потягу.

В Літинському районі "ЗІЛ"  зіткнувся із дизельним потягом. Троє людей загинуло, ще двоє у реанімації

На місці події внаслідок отриманих травм загинув водій лісовоза, 31-річний житель Хмільницького району та пасажири автомобіля 39 та 32 років, мешканці Хмільницького району.

До реанімаційного відділення центральної районної лікарні з опіками різного ступеню важкості госпіталізовано машиніста потяга та його помічника.

В Літинському районі "ЗІЛ"  зіткнувся із дизельним потягом. Троє людей загинуло, ще двоє у реанімації

За даним фактом слідчим відділом поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років.

Фото з сайту ГУ ДСНС у Вінницькій області



Переглядів: 5073
Поширень: 0