21 жовтня у м. Ладижині 13-річний хлопець потрапив під колеса потягу, внаслідок чого йому ампутувало обидві ноги. Поліція з’ясовує обставини трагічного випадку.

В п’ятницю близько 18.00 год. на під’їзній колії до ТЕС стався нещасний випадок, внаслідок якого постраждав неповнолітній місцевий житель: 13-річному хлопцю внаслідок наїзду потягу ампутувало обидві ноги.

Слідчо-оперативна група поліції негайно виїхала на місце події, провела огляд території, задокументувала сліди трагічного випадку, опитала свідків.

Встановлено підлітків, з якими був потерпілий на під’їзній залізничній колії. З їх слів, хлопець задля розваги хотів заскочити на підніжку вагона потягу, який рухався в напрямку Ладижинської ТЕС.

За попередніми висновками слідства, заскочивши на підніжку, він послизнувся та впав під колеса потягу, внаслідок чого йому ампутувало ноги.

Дитина госпіталізована, перебуває в стані травматичного шоку. За інформацією лікарів, загрози життю не має.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту), в рамках якого розслідуються обставини травмування дитини.



Переглядів: 3591
Поширень: 0