Під час огляду «Ауді-80» за згодою 39-річного власника у бардочку автомобіля поліція виявила 7 згортків з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Наркотики були виявлені і в 26- річного пасажира цього транспортного засобу.

2 листопада у Гнівані працівники міського відділення поліції зупинили автомобіль «Ауді», під керуванням 39- річного місцевого жителя. В салоні іномарки знаходився 26- річний пасажир, житель смт. Сутиски Тиврівського району.

Під час огляду автотранспорту в бардачку автомобіля та безпосередньо в пасажира правоохоронці виявили 7 згортків з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін та 3 згортки з речовиною рослинного походження

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка задокументувала правопорушення та вилучила заборонену до обігу речовину.

Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконе виробництво, виготовлення, придбання, зберігання,перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або аналогів без мети збуту). За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років позбавлення волі.



Переглядів: 3373
Поширень: 0