Прокуратурою Вінницької області проводить досудове розслідування за фактом самогубства поліцейського-водія

Прокуратура Вінницької області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом самогубства поліцейським-водієм Хмільницького міжрайонного відділення управління поліції охорони, що сталося 18.12.2016 о 07 годині 40 хвилин на території Хмільницького відділку поліції.

Працівника поліції доставили до реанімаційного відділення Хмільницької ЦРЛ, де він, не приходячи до свідомості, помер.

За даним фактом слідчим відділом прокуратури Вінницької області 18.12.2016 внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

У кримінальному провадженні проводяться допити свідків, призначено судові експертизи, виконуються інші першочергові слідчі дії, спрямовані на швидке, повне та неупереджене дослідження обставин кримінального правопорушення.

На сайті  Вінниця.Ок  із посиланням на  УНН-Центр з приводу інциденту є коментар начальника відділу комунікації ГУНП у Вінницькій області Анни Олійник: "18 грудня  в Хмільнику працівник управління поліції охорони отримав у відділі поліції зброю перед тим, як заступати на службу за місцем дислокації. На території арештмайданчика біля райвідділу він скоїв самогубство. Там були камери відеоспостереження, які зафіксували трагедію. За фактом загибелі людини відкрито кримінальне провадження", − сказала Анна Олійник.



Переглядів: 4986
Поширень: 0