Працівники ладижинської поліції спільно з колегами з Головного управління Національної поліції затримали підозрюваного у вбивстві вахтера у гуртожитку аграрного коледжу м. Ладижина. Закривавлене тіло жінки ранком 3 березня виявили студенти гуртожитку.

Як розповів керівник Головного управління Національної поліції Юрій Педос, на місці події працювала посилена група працівників обласної та місцевої поліції. Особу підозрюваного у скоєнні злочину оперативники затримали протягом кількох годин. Ним виявився 23-річний житель Кривого Рогу. Молодий чоловік раніше був судимий за вчинення крадіжок та угону автотранспорту. Звільнившись з місць позбавлення волі, працевлаштувався на одному з підприємств у м. Ладижин та проживав у гуртожитку, де працювала загибла.

Хто і за що вбив вахтершу із Ладижинського гуртожитку? Подробиці від поліцейських

За словами затриманого, близько другої години ночі між ним та жінкою-вахтером виникла сварка. Він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, хотів вийти з гуртожитку на вулицю, а вахтер його не випустила. Тоді чоловік декілька разів вдарив її у голову та пішов спати, а ранком, коли приїхала швидка допомога та поліція, пішов на роботу. Там, на робочому місці, його затримали поліцейські.

Хто і за що вбив вахтершу із Ладижинського гуртожитку? Подробиці від поліцейських

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.



Переглядів: 4626
Поширень: 0