За інформацією Головного управління статистики Вінницької області, темп виробництва валової продукції сільського господарства Вінницької області (в постійних цінах 2010 року) за січень–лютий 2017 рік становив 93,3% (в минулому році 103,4%). Серед регіонів України Вінниччина зайняла 1-е місце – за обсягом виробництва валової продукції сільського господарства, 2-е місце у розрахунку на 1 особу та 19-е місце за темпом виробництва валової продукції.

За січень-лютий 2017 року господарствами всіх категорій Вінниччини було реалізовано на забій худоби та птиці в живій вазі 70,7 тис. тонн, вироблено молока всіх видів 105,6 тис. тонн та отримано яєць від птиці всіх видів 120,2 млн. штук. Серед областей України Вінницька область займає 1-е місце за обсягами виробництва м’яса, 2-е місце за обсягами виробництва молока та 5-е місце за обсягом виробництва яєць.

Дані Держстату надані без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м.Севастополя.

Прохання оприлюднити дану статистичну інформацію з обов’язковим посиланням на джерело підготовки інформації – Головне управління статистики у Вінницькій області.



Переглядів: 3077
Поширень: 0