Дільничні офіцери поліції Козятинського відділення поліції затримали двох правопорушників, які обікрали магазину в селі Широка Гребля. Зловмисники, один з яких раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, викрали продуктів харчування на 15 тисяч гривень.

15 березня до працівників поліції звернувся 50-річний житель села Широка Гребля. Чоловік повідомив, що вночі невідомі зламали вхідні двері магазину та вчинили крадіжку продуктів харчування. Сума завданого збитку складає 15 тисяч гривень.

Вжитими пошуковими заходами працівники поліції встановили та затримали підозрюваних. Ними виявились раніше судимі місцеві жителі віком 32 та 37 років. Молодший з чоловіків раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, та на даний час перебуває під слідством за вчиненні крадіжки.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище завдавши значної шкоди). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 1690
Поширень: 0