Працівники жмеринської поліції затримали двох чоловіків, які у м. Жмеринка пограбували місцевого жителя. Потерпілого нападники побили і відібрали сумку з грошима та двома мобільними телефонами. Обидва затримані мають судимості.

26 березня до поліції надійшло повідомлення з приймального відділення місцевої лікарні про те, що до них за медичною допомогою з численними забоями тулуба та травмою голови звернувся 32-річний місцевий житель. До потерпілого одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Зі слів потерпілого, близько дев’ятої години вечора, коли він повертався додому з кафе, де відпочивав з друзями, на нього напали двоє незнайомих чоловіків, побили та відібрали сумку з двома мобільними телефонами та грошима в сумі 1100 гривень.

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Сергій Кримчук, майже одразу на вулиці міста працівники групи реагування патрульної поліції затримали одного з підозрюваних. Другого нападника поліцейські затримали наступного дня. Правопорушниками виявилися 23 та 26-річні чоловіки. Один з них місцевий житель, а інший – зі Львівської області. Обидва мають судимості за крадіжки, шахрайства та пограбування. У затриманих поліція вилучила телефони потерпілого. Сумку, кажуть, викинули на смітник.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Затриманим оголошено про підозру. За таке правопорушення їм загрожує до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 1823
Поширень: 0