Нещодавно на базі Калинівського районного військового комісаріату були проведенні заняття з особовим складом одного з підрозділів територіальної оборони області під керівництвом військового комісара районного військового комісаріату підполковника Резедента Олега Олександровича.

Під час проведення занять відпрацьовувались теоретичні та практичні навички з тактико – спеціальної, військово – медичної та вогневої підготовки. Для проведення занять залучались спеціалісти з Національної гвардії України, ветерани АТО.

В Калинівському районі відбулись навчання з одним із підрозділів територіальної оборони

Основними завданнями  занять було вивчення особовим складом функціональних обов’язків за посадою в штаті підрозділу територіальної оборони, вдосконалення практичних навичок з володіння зброєю, технікою, виконання функціональних завдань у бою, злагодження підрозділу та його підготовка до виконання завдань за призначенням, формування та вдосконалення командиром практичних навичок в умілому керівництві підлеглими.

В Калинівському районі відбулись навчання з одним із підрозділів територіальної оборони

Під час занять з вогневої підготовки виконувались вправи стрільб зі штатної зброї у відповідності до Курсу стрільб зі стрілецької зброї, а також спеціальні вправи з вогневої підготовки.

В Калинівському районі відбулись навчання з одним із підрозділів територіальної оборони

У підготовці особового складу головна увага зверталась на вдосконалення набутих навиків та умінь під час виконання бойових завдань щодо охорони органів місцевого самоврядування та важливих об’єктів і комунікацій, розгортання та несення служби на блокпостах, контрольно-перепускних пунктах, боротьбі з диверсійно-розвідувальними силами противника, антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями та мародерами, підтримання безпеки і правопорядку у зоні відповідальності.



Переглядів: 2333
Поширень: 0