Похід в гості до раніше судимої жінки закінчився для 41-річної жительки Могилів-Подільського на лікарняному ліжку. Під час застілля господарі нещадно побили жінку та вночі хотіли її вбити. Тепер вона у вкрай важкому стані в лікарні.

11 травня в одній з квартир по вулиці Пушкінській в місті Могилів-Подільський виявили жінку без свідомості з численними тілесними ушкодженнями.

Як розповів керівник могилів-подільської поліції Валерій Жучковський, в ході відпрацювання будинку, де знайшли потерпілу, поліцейські встановили, що того дня в квартирі розпивали спиртне 63-річна власниця, її 35-річний цивільний чоловік та потерпіла. Під час застілля жінки посварились і співмешканці разом побили свою гостю. На момент вчинення злочину в квартирі також знаходився син підозрюваної.

В ході перевірки з’ясувалось, що затримана раніше вже відбувала покарання у місцях позбавлення волі – в 2005 році вона до смерті побила свою товаришку та сховала тіло у груді каміння. Звільнившись з в’язниці умовно-достроково, у 2014 році - побила сусіда та вийшла з в’язниці лише три тижні тому. Цивільний чоловік затриманої ніколи не мав проблем з законом.

Поліцейським зловмисники розповіли, що і цього разу хотіли приховати сліди свого злочину – вони чекали вечора, щоб вивезти жінку за місто, добити її та закопати тіло. Аби жінка не кричала, зловмисники заклеїли їй рота скотчем та зв’язали.

Врятуватися жінці допомогли небайдужі сусіди, які, почувши підозрілий шум, викликали поліцію.

Зараз правопорушники затримані в процесуальному порядку, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Потерпіла перебуває у лікарні у дуже важкому стані. Лікарі борються за її життя.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі. Ведуться слідчі дії.



Переглядів: 1975
Поширень: 0