У Крижопільському районі працівники місцевої поліції затримали злочинну групу, яка спеціалізувалась на крадіжках з офісних приміщень та магазинів. До складу групи входило 8 осіб, які протягом року на території Крижопільського району вчинили більше десятка крадіжок. Один з затриманих має судимість за вчинення аналогічних злочинів.

Як розповів начальник Крижопільського відділення поліції Вадим Гриньов, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники крижопільської поліції затримали злочинну групу, яка протягом року на території району вчинила ряд крадіжок. У приміщення магазинів та офісів правопорушники потрапляли шляхом пошкодження вхідних дверей або віджиму пластикових вікон. Усі затримані віком 18 та 19 років, але серед них є неповнолітній – 17-річний місцевий житель. Найстаршому - 32 роки.

На Вінниччині затримали злочинну групу з 8-ми осіб, які "промишляли" крадіжками з магазинів та офісів

За місцем проживання у підозрюваних працівники поліції вилучили викрадені системні блоки, монітори, мобільні телефони ті іншу техніку. Викраденими з магазинів продуктами харчувалися.

Як з’ясувалося, на рахунку затриманих, які «працювали» виключно у нічний час, на території Крижопільського району більше десятка злочинів. Також вони підозрюються у вчиненні крадіжок у сусідніх районах області.

На Вінниччині затримали злочинну групу з 8-ми осіб, які "промишляли" крадіжками з магазинів та офісів

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.



Переглядів: 1892
Поширень: 0