Минулої доби у Козятинському та Липовецькому районах працівники поліції затримали двох крадіїв, які під час відсутності господарів обкрадали їх будинки. За такі злочини зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.

До працівників Козятинського відділення поліції з заявою про крадіжку звернулась 44-річна жителька міста Київ. Потерпіла повідомила, що під час її відсутності невідома особа шляхом пошкодження навісного замка до її дачного помешкання, вчинила крадіжку мікрохвильової печі та пральної машини. Вжитими заходами працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний місцевий житель. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Підозрюваний відразу зізнався у вчиненому та вказав, що крадене продав, а отримані кошти витратив на власні потреби.

Цього ж дня жертвою крадія став 55-річний житель смт. Турбів. Проникнувши через незачинені двері підсобного приміщення його домогосподарства, зловмисник вчинив крадіжку бензопили «Магнум» вартістю 1200 гривень. Вжитими заходами працівники поліції затримали підозрюваного. Ним виявився 33-річний місцевий житель, який раніше не потрапляв в поле зору правоохоронців.

Слідчими відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження відповідно до ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення зловмисникам загрожує ув’язнення терміном до 6 років.



Переглядів: 1672
Поширень: 0