31 травня в с. Метанівка Теплицького району озброєні чоловіки в балаклавах увірвалися на територію зернотоку та почали стрілянину. У результаті шість людей отримали ушкодження, двоє з них – госпіталізовані. Зловмисників затримано, зброю вилучено. Відкрито кримінальне провадження.

За попередньою інформацією, конфлікт виник між власником сільгосппідприємства та власниками майнових паїв. Чоловіки у масках вчинили силові дії, увірвавшись на територію зернотоку у с. Метанівка Теплицького району, яку охороняли місцеві жителі.

У Теплицькому районі поліція затримала понад 40 озброєних осіб, які спровокували конфлікт зі стріляниною

Близько 14.30, після відмови зловмисників скласти зброю, бійці спецпідрозділів та працівники місцевої поліції затримали 42 озброєних правопорушника. За попередньою інформацією, у затриманих вилучено 8 помпових рушниць, 5 травматичних пістолетів, а також 2 мисливських карабіна калібром 5,45 мм і 7,62 мм.

У результаті конфлікту з тілесними ушкодженнями до лікарні звернулися шестеро людей. Попередньо, всі вони були поранені з травматичної зброї. Двох чоловіків госпіталізовано.

У Теплицькому районі поліція затримала понад 40 озброєних осіб, які спровокували конфлікт зі стріляниною

Наразі поліція встановлює особи затриманих.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років ув’язнення.



Переглядів: 4919
Поширень: 0