Як ми повідомляли раніше,  31 травня в с. Метанівка Теплицького району озброєні чоловіки в балаклавах увірвалися на територію зернотоку та почали стрілянину. У результаті шість людей отримали ушкодження, двоє з них – госпіталізовані. Зловмисників затримано, зброю вилучено. Відкрито кримінальне провадження.

Переважна більшість затриманих – жителі Вінницької області віком від 20 до 35 років. У них працівники поліції вилучили понад 20 одиниць різної зброї, газові балончики. Одного з затриманих поліція розшукувала за підозрою у побитті вінничанина в розважальному закладі м. Вінниці.

Як розповів начальник Головного управління Нацполіції Вінниччини Юрій Педос, близько 70 працівників поліції брали участь у затриманні озброєних правопорушників, серед них бійці спецроти. Враховуючи кількість затриманих, доставляли їх у найближчі районні відділи та відділення поліції. Зараз правопорушники затримані в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 4. ст. 296 ККУ (хуліганство). Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Одного з затриманих розшукували працівники вінницького відділу поліції за нанесення тілесних ушкоджень вінничанину. Попередньо, в ніч на 31 травня в розважальному закладі м. Вінниці між чоловіками виник конфлікт та бійка. 42-річний потерпілий з черепно-мозковою травмою госпіталізований до реанімаційного відділення. Зараз стан його здоров’я стабільно важкий. В діях правопорушника, крім хуліганства, вбачаються ознаки злочину, передбачені ч.1 ст. 122 ККУ (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).



Переглядів: 4463
Поширень: 0