"Вінницягаз" повідомляє про тимчасове призупинення роботи газорозподільних станцій у районних відділеннях Товариства для проведення ремонтно-профілактичних робіт. Відповідне оголошення розміщене на сайті Регіональної компанії "Вінницягаз".

Як повідомляє спеціаліст із зв’язків із громадськістю ПАТ «Вінницягаз» Оксана Поліщук, на Вінниччині тривають планові зупинки газорозподільних станцій (об’єкти «Укртрансгазу»), у цей час «Вінницягаз» проводить свої ремонтно-профілактичні роботи. "Ми обстежуємо та ремонтуємо газорозподільні пункти, шкафні установки, газопроводи низького, середнього та високого тиску, опресовуємо газопроводи – перевіряємо їх на щільність та герметичність, на відсутність витоків. А потім починаємо відрегульовувати тиск на ГРП та шкафних установках і відновлювати газопостачання – це і є найтриваліший процес, бо вимагає присутності вдома кожного споживача", - повідомляє О.Поліщук.

Зупинки ГРС розпочалися ще у травні і триватимуть до кінця серпня включно. Станом на сьогоднішній день зупинено роботу таких ГРС:

  1. ГРС «Махнівка» - Козятин (12.06. – 23.06)
  2. ГРС «Сальник» - Калинівка (5.06-16.06)
  3. ГРС «Турбів» - Турбів (5.06 – ведуться роботи по відновленню)
  4. ГРС «Тарасівка» - Тульчин (5.06-18.06)

Із графіком зупинок можна ознайомитися на сайті за посиланням



Переглядів: 4615
Поширень: 0