29 червня о 19:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху Муровані Курилівці - Новодністровськ поблизу с.Наддністрянське внаслідок погіршення погодних умов на проїжджу частину дороги впало чотири дерева, таким чином обмеживши рух автотранспорту. Рятувальники за допомогою спецобладнання розкряжували дерева та прибрали залишки гілля з автошляху.

Тієї ж доби вінницькі рятувальники прибирали залишки гілля в обласному центрі на вулицях С.Зулінського, Молодогвардійській та Немирівське Шосе, а також з трамвайної колії поблизу зупинки громадського транспорту Данила Галицького. На вул. Стиценка у м.Вінниці рятувальники ДПРЧ-5 «вивільнили» з-під поваленого дерева легковий автомобіль «Шкода Октавіа».

Вінницькі рятувальники прибирають з доріг повалені вчорашнім вітром дерева Вінницькі рятувальники прибирають з доріг повалені вчорашнім вітром дерева

Крім того, бійці ДСНС прибирали повалені дерева у селах Бірків та Кожухів Літинського району, на автошляхах Житомир-Вінниця-Могилів-Подільський поблизу с. Рів, Могилів-Подільський-Вінниця біля с.Озаринці та смт Вендичани, Немирів-Тульчин поблизу с. Чуків, Гнатків-Клембівка Томашпільського району та поблизу с. Лисогора Вінницького району.

О 21:27 особовий склад аварійно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Вінницькій області прибирав дерева у селах Якушинці та Ксаверівка Вінницького району, де одне із повалених дерев стало причиною автопригоди, в якій постраждав 44-річний водій автомобіля «ВАЗ», якого каретою екстреної медичної допомоги було госпіталізовано до лікарні.

До аварійно-рятувальних робіт з початку погіршення погодних умов на території області залучалося 42 чоловіки особового складу та 12 одиниць спецтехніки.



Переглядів: 3769
Поширень: 0