У Ладижині на дорозі не розминулись водії мотоциклу та скутера. Обидва постраждалих знаходяться у лікарні. 21 липня на вулиці Хлібозаводській зіткнулися мотоцикл та скутер. У результаті аварії постраждали обидва водії двоколісних транспортних засобів. Один з водіїв отримав травматичну ампутацію ступні.

Як розповів начальник Ладижинського відділення поліції Віталій Деркач, аварія сталась близько 8.00 неподалік місцевого хлібозаводу.

32-річний водій мотоциклу «КМТ», житель Тростянецького району, допустив зіткнення з мопедом «Viper Active», який рухався у зустрічному напрямку та здійснював поворот ліворуч.

У результаті аварії водій мотоциклу з забоєм хребта, а 61-річний водій мопеду з травматичною ампутацією ступні, доставлені у хірургічне відділення місцевої лікарні.

Обидва водії керували транспортними засобами у тверезому стані.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.
Призначені експертизи.



Переглядів: 1829
Поширень: 0