24 липня о 06.00 годині на автодорозі Лука-Барська-Жмеринка-Ямпіль сталась дорожньо-транспортна пригода за участі трактора та автомобіля «Фольксваген». У результаті аварії тілесні ушкодження отримав водій та 8-річний пасажир мікроавтобуса.

За попередніми даними слідства, 51-річний водій трактора «Т-150» виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Фольксваген». За кермом іномарки перебував 40-річний житель міста Шаргород.

Як розповів начальник Шаргородського відділення поліції Олександр Намакарський, у салоні «Фольксвагена» крім водія знаходився 8-річний хлопчик. Внаслідок зіткнення водій та дитина отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Шаргородської центральної лікарні.

На Вінниччині трактор протаранив "Фольксваген". Постраждав 8-річний пасажир мікроавтобуса та водій

Наразі поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Слідчим призначено ряд експертиз.
За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2714
Поширень: 0