У Томашпільському районі в смт Вапнярка під колеса «ВАЗу» потрапив 57-річний пішохід. Водій замість того, щоб надати допомогу потерпілому, втік з місця пригоди. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні. Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 липня близько 00.30 години.

Попередньо встановлено, що рухаючись по вулиці Незалежності в смт Вапнярка, водій автомобіля «ВАЗ-2163» допустив наїзд на 57-річного пішохода. У результаті аварії, 4 липня чоловік від отриманих травм помер у лікарні.

За словами начальника Томашпільського відділення поліції Ярослава Марченка, до правоохоронців надійшла оперативна інформація, про те, що у одного з жителів Вапнярки є схожий автомобіль з пошкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Перевіривши інформацію, поліцейські встановили автомобіль та його власника. Ним виявився 25-річний місцевий житель, який пояснив, що не помітив пішохода на проїжджій частині, а коли збив, злякався та вік. Свою вину чоловік визнав та шкодує про вчинене.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України ( порушення правил дорожнього руху або експлуатація транспорту, які спричинили смерть потерпілого.)За таке правопорушення чоловіку загрожує покарання до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 2674
Поширень: 0