23 вересня у Козятині майже одразу після вчинення крадіжки грошей з продуктового магазину група реагування патрульної поліції затримала 22-річного крадія. Близько 23.00 у приміщення торгового закладу зловмисник потрапив, пошкодивши дах.

До поліції інформація про спрацювання сигналізації та крадіжку з магазину на вулиці Довженка надійшла від диспетчера управління поліції охорони. Поспілкувавшись з поліцією охорони та свідком, які бачили тікаючого чоловіка, поліцейські зайнялися його пошуком.

В Козятині молодик обікрав магазин, аби погасити кредит

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції, протягом години група реагування патрульної поліції затримала підозрюваного за місцем проживання. Ним виявися 22-річний місцевий житель. У вчиненому він зізнався та повернув викрадені з каси понад 3 000 гривень.

В Козятині молодик обікрав магазин, аби погасити кредит

Проблем з законом правопорушник ніколи не мав, а на злочин наважився через кредитні зобов’язання. Молодий чоловік оформив онлайн-кредит, і за невеликий проміжок часу набігли великі відсотки.

В Козятині молодик обікрав магазин, аби погасити кредит

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 2144
Поширень: 0