За оперативною інформацією, станом на 13 листопада 157 жителям с.Павлівки, Калинівського району направлено кошти на загальну суму 633 тис.грн. через Укрпошту на відшкодування за самостійно придбані будівельні матеріали на відновлення домогосподарств, пошкоджених внаслідок НС що склалася 26 вересня 2017 р. в м.Калинівці

Також, Калинівською райдержадміністрацією з виробниками та постачальниками вікон укладено угоди на придбання та монтаж металопластикових конструкцій, для житлових будівель с.Павлівки. У даний час таких угод укладено з п’ятьма виробниками та постачальниками вікон.

Станом на 13.11.2017р.Калинівською райдержадміністрацією здійснена оплата за металопластикові конструкції (вікна) для 97 житлових будинків с.Павлівки.

Нагадаємо, що відповідно до процедури використання бюджетних коштів Калинівська райдержадміністрація через управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації здійснює виплати по відшкодуванню населенню вартості самостійно придбаних будівельних матеріалів на відновлення пошкоджених домогосподарств.

Відшкодування здійснюється на підставі затвердженого районною комісією з питань ТЕБ та НС переліку документів необхідних для здійснення виплати відшкодування населенню за самостійно придбані будівельні матеріали на відновлення пошкоджених домогосподарств, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації 26 вересня 2017 року в м. Калинівка:

  • заповнена за зразком заява, (завірена головою села);
  • товарні чеки, квитанції, накладні;
  • акти обстеження, дефектні акти при наявності;
  • копії паспорта, ідентифікаційного коду.

Всі чеки, накладні і квитанції надані жителями постраждалих житлових будинків, акумулюються. Голова територіальної громади готує і надає на району комісію з питань ТЕБ та НС списки для виплати відшкодування населенню витрат за придбані будівельні матеріали на відновлення пошкоджених домогосподарств та інші цілі.



Переглядів: 1809
Поширень: 0