23 листопада у Жмеринці під колеса легкового автомобіля «ВАЗ» потрапив 8-річний хлопчик. Дитина раптово вибігла на дорогу з-за автобуса та почала перебігати дорогу у невстановленому місці. З тілесними ушкодженнями школяра госпіталізували до лікарні.

Аварія сталась близько 16.00 години по вулиці Птахіна. Водій автомобіля «ВАЗ», 29-річний жмеринчанин, вчинив наїзд на 8-річного учня. За попередніми даними слідства, хлопчик вийшов з автобусу та раптово почав перебігати проїжджу частину дороги, через що водій автівки не встиг вчасно відреагувати.

З тілесними ушкодженнями хлопчик доставлений до Жмеринської центральної лікарні.

В Жмеринці 8-річний школяр раптово вибіг на дорогу та потрапив під колеса "ВАЗу"

Наразі поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. У водія відібрані зразки крові на вміст алкоголю. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

В Жмеринці 8-річний школяр раптово вибіг на дорогу та потрапив під колеса "ВАЗу"

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2193
Поширень: 0