Дорожньо-транспортна пригода сталась на автодорозі сполученням Бердичів-Хмільник-Біликівці неподалік села Івча Літинського району. В результаті лобового зіткнення автомобіля «ВАЗ 2108» та вантажівки «МАН» загинуло дві жінки. Водій легковика у важкому стані знаходиться у лікарні. На місці події працює поліція.

Аварія сталась сьогодні близько 13 години. Попередньо встановлено, що за кермом легковика перебував 42-річний хмільничанин, а вантажівкою керував - 42-річний житель Черкаської області.

Внаслідок аварії на місці події загинули дві пасажирки «ВАЗа». Водій легковика з численним тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні. Одна з потерпілих 81-річна жителька Хмільницького району, особа іншої загиблої - встановлюється.

Водій вантажівки не постраждав.

В Літинському районі внаслідок лобового зіткнення вантажівки та легковика загинуло дві жінки

На місці події працюють слідчі і експерти-криміналісти, які встановлюють обставини автопригоди та документують подію.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачено до 10 років ув’язнення.



Переглядів: 3527
Поширень: 0