Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області під час ревізії в Управлінні соціальної та молодіжної політики Гайсинської районної державної адміністрації виявили порушень, що призвели до втрат, на суму 270 тис. грн. Ревізія охопила період із 01 січня 2014 року по 01 листопада 2017 року.

Зокрема, понад 195 тис. грн державний бюджет недоотримав через неповернення надавачами комунальних послуг (ТОВ «Вінницягаз Збут» та КП «Вінницяоблтеплоенерго») невикористаних сум субсидій після завершення опалювального сезону.

Через те, що шестеро громадян, яким призначено субсидію, не надали інформації щодо придбання транспортних засобів (автомобілів та сільськогосподарської техніки) вартістю понад 50 тис. грн, їм було зайво призначено та нараховано субсидій на суму 73 тис. грн.

Завдяки вжитим під час ревізії заходам забезпечено відшкодування виявлених втрат на 88 тис. грн.

З метою повного повернення завданих збитків начальникові управління направлено вимогу щодо повного усунення виявлених порушень.

Матеріали ревізії передано на розгляд Гайсинському відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.



Переглядів: 1993
Поширень: 0