В ході проведення відповідних заходів, спрямованих на запобігання виникненню пожеж у лісопаркових зонах, працівниками міліції на території лісового масиву в селі Бритавка Чечельницького району Вінницької області, було виявлено підпільний цех по виготовленню деревинного вугілля.

В Чечельницькому районі виявлено підпільний цех по виготовленню деревинного вугілля

Як повідомив в.о. заступника начальника слідчого відділу Чечельницького РВ ГУМВС України у Вінницькій області Олександр Яблонський, виявлений цех складався з 10 металевих циліндрованих реторт кубатурою від 5 до 10 кубічних метрів.

Під час появи правоохоронців на території цеху було виявлено 35 кубометрів дров дубу, які в подальшому мали перетворитись на деревинне вугілля та 714 поліетиленових мішків з готовою продукцією загальною вагою 7140 кг.

В Чечельницькому районі виявлено підпільний цех по виготовленню деревинного вугілля

Організатором даного виробництва виявилась 41-річна жителька Кодимського району Одеської області, яка для проведення робіт використовувала найману робочу силу, в тому числі трьох неповнолітніх дітей віком 13, 16 та 17 років.

Правоохоронцям засновниця виробництва надала дозвільні документи, які на її думку, підтверджують законність вказаної діяльності. Під час вивчення наданих документів було встановлено, що жінка має право зайняття цим видом підприємницької діяльності лише в селі Пирішна Кодимського району Одеської області.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1, ст. 203 ККУ «Зайняття забороненими видами господарської діяльності».


Переглядів: 7766
Поширень: 0