Легкі гроші зваблюють деяких громадян і змушують їх вдаватися до кримінальних справ. Лише у вересні на дорогах області було зупинено водіїв у яких інспектори Вінниччини вилучили 38 кг 136 гр наркотичних речовин.

За словами начальника УДАІ УМВС України у Вінницькій області полковника міліції Геннадія Прокоповича, співробітники УДАІ кожного дня виявляють та вилучають у водіїв наркотичні речовини.

У вересні на дорогах Вінницької області було зупинено водіїв у яких інспектори вилучили  біля 40 кг наркотичних речовин

Так, 8 вересня під час несення служби співробітниками ВДАІ у м. Козятин було затримано автомобіль "Тоyoта" під керуванням, жителя м.Козятин , 1976 р.н., під час огляду даного транспортного засобу, виявлено та вилучено 14,5 кг коноплі. А 10 вересня співробітниками роти ДПС міста Немирів у місті Іллінці в автомобілі «Форд – Транзит», яким керував громадянин Одеси знайдено 1,8 кг макової соломки, 1,2 кг маріхуани та пістолет «zoraki»- mod, 914-s із 4-ма набоями до нього.

Не сподівався, що на нього звернуть увагу інспектори ДАІ і водій мотоцикла «Ява», який у двох мішках на задньому сидінні перевозив 17 кілограм 250 гр зеленої коноплі. 22 річний житель села Станіславчик Жмеринського району був зупинений у смт. Браїлів, тому що на мотоциклі не було номерних знаків. Та як виявилося не лише. По даним фактам вбачаються ознаки злочину передбаченого ст.. 309 ч.1 КК України.


Переглядів: 3699
Поширень: 0