У Вінницькій області збираються переобрати мера. Могилів-Подільський міськвиборчком призначив повторні вибори міського голови на 19 грудня.

Зокрема про це йдеться в постанові Могилів-Подільського міськвиборчкому №25 від 3 грудня. "Призначити повторне голосування з виборів Могилів-Подільського міського голови на 19 грудня 2010 року", - наголошується в рішенні.

Перевибори призначено на підставі рішень Вінницького окружного адміністративного й Київського апеляційного адміністративного судів, якими скасовано попереднє рішення Могилів-Подільського міськвиборчкому. Тоді було визнано переможцем виборів мера громадянина Молдови, кандидата від Партії регіонів Петра Бровка.

В результаті міськвиборчком скасував свою постанову №20 від 4 листопада про обрання мером Бровка, а також вирішив передати в правоохоронні органи матеріали розгляду скарг кандидатів у мери Михайла Петровського, Михайла Лосенка, Олени Корнеченкової, Михайла Саволюка та Майї Базилевич.

Як повідомлялось раніше, 10 листопада суд скасував рішення міської виборчої комісії про визнання переможцем виборів мера Могилева-Подільського громадянина Молдови Бровка.

Нагадаємо, що у виборах на посаду міського голови Могилева-Подільського переміг кандидат від Партії регіонів, який виявився громадянином Молдови.

За словами члена політради "Нашої України", попереднього міського голови Могилева-Подільського Михайла Саволюка, кандидат у мери Бровко подав у Могилів-Подільську ТВК свідомо неправдиву інформацію, вказавши у своїх автобіографічних даних українське громадянство.


Переглядів: 5584
Поширень: 0