600 кг оселедця та 100 кг скумбрії зберігали на підприємстві тривалий час, порушуючи встановлений термін зберігання. Як повідомив начальник відділу ветеринарної міліції УМВС у Вінницькій області Павло Дармограй, з метою визначення якісних показників було відібрано зразки готової продукції та направлено на дослідження у Шаргородську лабораторію ветеринарної медицини.

Відповідно до лабораторних досліджень, продукцію визначено такою, що не відповідає по показникам якості та безпечності і в подальшому вона не може бути допущена до реалізації та вживання .

12 січня рішенням протиепізоотичної комісії при Шаргородській районній держадміністрації вищезазначену рибну продукцію було визнано небезпечною і направлено на утилізацію до Тульчинського ветеринарно-санітарного заводу.


Переглядів: 3020
Поширень: 0