Голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига створив оперативний штаб для координації дій з ліквідації надзвичайної ситуації – пожежі, яка сталась в ніч з 7 на 8 лютого 2011 року в ТОВ санаторій «Поділля» у місті Хмільнику Вінницької області. Для ліквідації наслідків та організації допомоги постраждалим з обласного бюджету виділено 185 тис. грн.

Голова облдержадміністрації Микола Джига сьогодні зранку виїхав на місце події, де продовжують працювати оперативно-рятувальні підрозділи. Він доручив відповідним службам детально вивчити обставини та причини пожежі. На місці працюють фахівці криміналістичної лабораторії.

Після цього Микола Джига відвідав постраждалих у центральній районній лікарні. Головний лікар закладу повідомив, що у важкому стані після операції знаходиться один чоловік, троє людей знаходиться в реанімації у стабільному стані та середньої важкості з тенденцію на покращення. Решта – у задовільному стані.

Голова облдержадміністрації доручив забезпечити необхідну медичну допомогу постраждалим, а також створити належні умови перебування евакуйованих людей, яких розселили в інших корпусах санаторію.


Переглядів: 3624
Поширень: 0