Брати Кличко відремонтують спортивну залу у ЖмеринціКомпанія Nemiroff та Благодійна організація "Фонд братів Кличків" визначили переможців другого відбіркового конкурсу Національної соціальної програми „Спортивну Україну будуємо разом!”.

Переможцями конкурсу стали спортивні зали у містах - Гола Пристань (Херсонська обл.), Тернопіль, Жмеринка (Вінницька обл.).

На нинішньому етапі програми за перемогу у конкурсі змагалися близько 60 спортивних установ державної та комунальної форм власності з різних міст України. У рамках спільного проекту компанії Nemiroff та БО «Фонд братів Кличків» три обрані зали будуть відремонтовані та обладнані сучасним спортивним устаткуванням упродовж 2011 року і передані у вільне користування громадян.

Нагадаємо, що основними критеріями відбору переможців була доступність залу для занять кожного охочого. Важливу роль також відіграли територіальне розташування спорткомплексу, його значення для регіону, можливість і гарантія безкоштовного відвідування після ремонту, а також готовність керівників залів і надалі підтримувати їх у гарному стані, прагнути до розвитку та успішності.

Паралельно з проведенням конкурсу з відбору нових залів, 2010 року на базах модернізованих, у рамках програми «Спортивну Україну будуємо разом!», комплексів партнери організували боксерські майстер-класи. Таким чином, вихованці спортивних установ показали свою майстерність, поділилися успіхами, здобутими завдяки тренуванням. Також боксери-початківці отримали унікальну можливість поспілкуватись на спортивні теми зі спортсменами компанії братів Кличків К2 Promotion. Майстер-класи були проведені у містах Немирові (Вінницька обл.), Хмельницькому та Переяслав-Хмельницькому (Київська обл.)

Прес-служба Фонду Братів Кличків


Переглядів: 4761
Поширень: 0