Микола Джига  взяв участь у відкритті спортивно-реабілітаційного центру в Барському автодорожньому технікумі Він обладнаний тренажерною залою та масажним кабінетом. Голова облдержадміністрації Микола Джига привітав колектив з відкриттям центру та висловив сподівання, що керівництво технікуму і надалі приділятиму увагу питанням зміцнення матеріально-технічної бази та створення умов для активного дозвілля.

Керівник області оглянув приміщення навчального закладу та новий спортивно-реабілітаційний центр. Директор технікуму розповів, що студенти безпосередньо сприяли відкриттю такого центру. 70% коштів передані студентами добровільно зі своїх «заробітків» на сільськогосподарських роботах.

«Технікум – це зразок створення найсучасніших умов для навчання. Важливо, що у ньому навчаються переважно діти із села і по його закінченні повертаються у село. Області потрібні кваліфіковані кадри. Барський автодорожній технікум – це класика надання сучасних освітніх послуг», - сказав голова облдержадміністрації, ознайомившись з умовами навчання у закладі.Микола Джига  взяв участь у відкритті спортивно-реабілітаційного центру в Барському автодорожньому технікумі

 

Для довідки:

Барський автомобільно-дорожній технікум Національного транспортного університету заснований 1969.

Студенти закладу здобувають освіту за такими напрямками: обслуговування і ремонт автомобілів і двигунів; експлуатація і ремонт підйомно-транспортних, будівельних і дорожніх машин і обладнання; будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг і аеродромів; організація перевезень і управління на автотранспорті; землевпорядкування. Студенти додатково отримують також робітничі професії: оператор комп’ютерного набору; водій категорій «В», «С»; тракторист-машиніст категорії «А»; слюсар з ремонту автомобілів; слюсар з ремонту дорожньо-будівельних машин і тракторів.

Загальна кількість студентів – 900.

 


Переглядів: 5187
Поширень: 0