Голова облдержадміністрації висловив занепокоєння з приводу призупинення роботи Української горілчаної компанії «Nemiroff» внаслідок виникнення конфлікту між акціонерами компанії. 31 травня Микола Джига провів зустріч з основними акціонерами компанії з метою врегулювання ситуації. Втім, домовленості між власниками досягнуто не було, відтак останнє слово – за судами, повідомив глава регіону у коментарі для журналістів.

«Для мене, для влади і області в цілому дуже важливо, щоб завод працював, - наголосив Микола Джига. – Завод сплачує в рік приблизно 800 млн. грн. податків, а це суттєве доповнення до бюджету області». Він підкреслив, що непорозуміння між власниками компанії призводить до непоправних втрат для економіки області. «Завод вже декілька днів не працює. Немає відвантаження товарів. І причина в тому, що власники не можуть знайти спільної мови між собою. Кожен хоче мати свого директора», - зауважив губернатор.

Голова облдержадміністрації зазначив, що, запросивши на зустріч основних акціонерів компанії Олександра Глуся, Якова Грибова та Анатолія Кіпіша, мав на меті забезпечити розблокування роботи горілчаного заводу. «Моєю задачею було домовитися, щоб було запущено виробництво. На жаль, про це домовитись не вдалося. Усе – на амбіціях, правда в кожного своя. І ми чекаємо на рішення суду », - сказав він. Керівник області додав, що «влада згідно з законом не має права втручатися в ці процеси», але «забезпечуватиме порядок на території заводу».

Думку Олександра Степановича Глуся відносно конфлікту можна прочитати тут:
http://www.myvin.com.ua/ua/news/news_vin/brend/9347.html

 


Переглядів: 3608
Поширень: 0