Протягом трьох днів, з 27 по 29 травня, під Брацлавом у Немирівському районі проходив "Зліт "ГАЗ-69" і старих "Волг". Щоб показати свої автомобілі і подивитись на інші, на зліт приїхали більше 50-ти власників авто з України (Вінницька, Житомирська, Черкаська, Київська, Закарпатська, Полтавська області) і Молдови (Кишинів, Брачани).

Перший день зльоту став видовищним дня немирівчан. У центрі Немирова була влаштована виставка автівок - справжня авто-алея з 50 машин. Особливо це сподобалось випускникам - після останнього дзвоника ті влаштували фотосесії.

Вже наступного дня, на території наметового містечка поблизу села Довжок на березі Південного Бугу відбулись справжні перегони і конкурси.

За словами організатора зльоту "ГАЗ-69" Віталія Погребняка, берег річки посприяв гарно провести час і зустрітись вживу.

- Так наочно ми побачили і тюнінг, і спроможність машин на ландшафті під кутом 45 градусів, - зазначає Віталій. - Адже до цього ми з хлопцями-водіями спілкувались лише завдяки Інтернету і телефоном. Один з водіїв навіть продемонстрував свою вправність - колесом, в прямому сенсі слова, потрапив у яму і, зманеврувавши, самотужки виїхав.

З Вінниччини власники ГАЗиків повезли додому гарний настрій і приємні враження. Цьому не завадила навіть злива, яка пройшла за два дні до відкриття зльоту, і знесла до Бугу підмостки і збиті напередодні столи.


Переглядів: 5252
Поширень: 0