Аби з’єднати обласний центр з курортним центром сучасною дорогою, голова облдержадміністрації звернувся за допомогою до Глави держави.

Микола Джига подякував Президенту держави Віктору Янукович за прийняття важливого закону про оголошення заповідних територій Хмільника курортом державного значення. «Дозвольте висловити Вам подяку від усієї вінницької громади за підтримку у вирішенні пріоритетних питань життєдіяльності області. Ми вдячні за прийняття Закону України про офіційне визнання унікальної здравниці Хмільник курортом державного значення» - підкреслив він.

Якісна транспортна інфраструктура від обласного центру до Хмільника, вважає голова облдержадміністрації, сприятиме припливу туристів та інвесторів. Тому звернувся до Президента України за допомогою у виділені коштів на модернізацію існуючої дороги. «Залучаються інвестиції і у розвиток сфери курортів та рекреації. Зокрема, у Хмільнику збудовано новий надсучасний оздоровчий комплекс, обладнаний за всіма світовими стандартами, де зможуть отримувати якісні послуги понад 200 чоловік. У зв’язку з цим просимо Вашого сприяння у фінансуванні будівництва сучасної автомагістралі від обласного центру до державного міста-курорту Хмільник» - сказав він, виступаючи перед Главою держави.


Переглядів: 4329
Поширень: 0