У четвер, 6 серпня, у добудованому приміщенні верхівка церкви завалилась. Під обвалом загинули дві молоді жінки та чоловік.


25-річна Лілія та 28-річна Віра працювали малярами-штукатурами у Козятинському будівельно-монтажному експлуатаційному управлінні №2. Того дня разом із 42-річним Валерієм (він наче був за головного) вони реконструювали церкву. Жінки - у середині штукатурили, а чоловік - на даху замінював шифер на черепицю. Верхівка рухнула просто всередину церкви. Тіло загиблого чоловіка знайшли відразу, а жінок довелося шукати рятувальникам з СДПЧ-11 м.Козятина.

У цьому приміщенні до 1995 року був дитячий садочок. З 1995 по 2007 роки будинок стояв порожнім, аж поки віруючі міста не облаштували у ньому церкву.

Як з\'ясувалося згодом, жінки на період реконструювання церкви, на офіційному місці роботи були у відпустці. А Валерій даний час офіційно ніде не працював працював.

Попередньою версією загибелі людей є порушення правил безпеки при проведенні ремонтних робіт та неправильного встановлення дерев\'яних "лісів".

Фото надано ГУ МНС У Вінницькій області


Переглядів: 3434
Поширень: 0