На полювання за першою українською медаллю виходить олімпійська чемпіонка Пекіна! Наталія Добринська непогано розпочала турнір семиборців на чемпіонаті світу з легкої атлетики.

У південнокорейському Тегу вже залишили позаду дві дисципліни програми. І от у стартовому виді - бігу на 100 метрів з бар\'єрами - українка відзначилась персональним рекордом. Час 13,43 допоміг фінішувати другою у своєму забігу і опинитись на 9-й сходинці протоколу етапу.

Суттєво покращити турнірне становище Добринській вдалось після наступного раунду змагань - стрибків у висоту. З першого разу підкоривши найкращі у сезоні 1,83, Наталія прогресувала до 5 сходинки загального заліку.

Лідирує тут після двох видів американка Хіліс Фонтейн. На другій позиції поки представниця Великої Британії Джессіка Енніс. Третя - Тетяна Чернова з Росії. Ще дві українки Людмила Йосипенко та Аліна Фьодорова на 8 і 20 позиціях відповідно.

Крім того, відразу 4 представників української збірної подолали кваліфікацію у бігу на 400 метрів з бар\'єрами. Серед чоловіків результат 49,24 секунди дозволив пробитись до півфіналу Станіславу Мельникову.

Водночас, Ганна Ярощук, Ганна Тітимець, Анастасія Рабченюк успішно залишили позаду перший раунд відбору у жіночих змаганнях.
 


Переглядів: 3016
Поширень: 0