Вінницькі акробати зайняли перше загальнокомандне місце на чемпіонаті України серед молоді зі спортивної акробатики. Змагання проходили у Львові з 17 по 20 листопада, де дві трійки вінницьких акробатів зайняли перші місця.

Цьогорічний чемпіонат у Львові зібрав рекордну кількість учасників: понад 200 спортсменів з 14 областей України. А головним суддею змагань був арбітр національної категорії, директор і головний режисер Театру спорту ЛДУФК Аліна Сениця.

На гарний виступ вінницьких акробатів сподіваються у квітні 2012, коли проходитиме чемпіонати світу.

- Змагання дівчат-юніорів у Львові є одним з етапів підготовки до чемпіонату світу у Америці, - зазначив голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський. - І я впевнений, що там у 2012 році вінничани покажуть гарні результати. Бо не так давно у місті Кельце, де проходив чемпіонат Польщі з акробатики серед дівчат та юнаків до 15 років, вінничани теж стали першими. Вибороли перше загальнокомандне місце серед 28 команд.

Окрім того кращими акробати були і у Польщі під час зустрічі міст-побратимів у містах Кельце і Олькуші. Тому призерів відзначив комітеті по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

Результати вінничан (Вінницька ОДЮСШ з СКВС “Колос”) на чемпіонаті у Львові

виборола трійка:

Патченко Ганна 2000 рік народження

Музеренко Ольга 1996

Панчук Діана 1996

друге місце:

Котляр Надія 1993

Білоконь Катерина 1997

Каракуць Олена 1992

Результати вінницьких акробатів у місті Кельце

Перше місце у жіночої пари:

Оліфер Дана

Валявська Анжеліка

жіночої трійки:

Патченко Ганна

Панчук Діана

Мазуренко Ольга

жіночої трійки:

Марчук Вероніка

Дроненко Олександра

Кудельска Олександра

Чоловічі стрибки:

перше місце - Теплицький Віталій

друге місце - Плахотнюк Назар


Переглядів: 19877
Поширень: 0